Jdi na obsah Jdi na menu

Kočkování

21. 10. 2011

Spojení patchworkářek s kočkami je již dostatečně známé, dá se snad přímo říci i profláknuté. U mě se to projevuje přes dceru, která se svým přítelem vlastní tři velice originální exempláře. I když, ona je vlastně každá kočka neopakovatelným kouskem, jak každý chovatel/majitel-prostě ten, koho kočka milostivě nechá se o sebe starat – může potvrdit. Následující fiktivní zpráva vznikla na základě diskuze, co by se asi stalo, kdyby se smečka dvou ročních koček a jednoho tříměsíčního kocourka z útulku dostala do volné přírody…

Seznam.cz 21.10.2013 – Nové zprávy 

Dramatické přemnožení koček v pražské čtvrti Ládví způsobilo, že lidé se obávají chodit ven ze svých příbytků beze zbraně. Okolím se bezcílně potulují davy bílo-černých koček, které jsou čím dál záludnější a nevyzpytatelnější. Na člověka útočí i za bílého dne a je třeba velké obratnosti, aby alespoň část potravin přenášená z aut do domovů zůstala ve svých obalech. Obyvatelé tohoto sídliště se postupně stávají vegetariány, neboť donést z obchodu domů syrové maso ke kuchyňskému zpracování kvůli nenasytnosti a dravosti koček nelze. Mrštná zvířata se nebojí a umí si poradit téměř s každým obalem, překážkou pro ně není ani maso přepravované ve zmrazeném stavu. Jedinou spásou se pro občany tak stávají sardinky.

Na příští sobotu je svolána místní domobrana, která bude mít za úkol odchytit legendárního Černého Tuláka, jakéhosi kočičího velitele, který se zde již stal legendou, o níž se mluví jen polohlasem. Tulák je kočičí exemplář nevídaných rozměrů, jehož drzost nezná mezí. Přestože odborníci odhadují jeho věk na pouhé dva roky tak se dokázal nejen v této krátké době postarat o množství svých potomků, ale stal se i takzvaným fantomem sídliště, neboť všichni o něm mluví, ale málokdo ho pro jeho rychlost a mrštnost dokáže přesněji popsat. Spolupráci přislíbila i zásahová jednotka policie a odborníci na odchyt dravých zvířat ze ZOO Dvůr Králové. O výsledku celé akce vás budeme informovat.

Jedinou pozitivní informací na tomto neutěšeném sídlišti je fakt, že zřejmě v důsledku bohatého pojídání konzervovaných ryb zde zavírá svou ordinaci endokrinologie, neboť zde v posledním roce nebyl zaznamenán jediný případ nemoci štítné žlázy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Portrét

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 3
Celkem: 315124
Měsíc: 3834
Den: 123