Jdi na obsah Jdi na menu

Plachétka šla do světa

8. 2. 2010

Zatím jsem nikdy nebyla na žádné zahraniční výstavě, asi nejdál jsem patchworkově vycestovala do Fulneku. Sice lán cesty, ale přece jen, Tokyo to není, co bychom si povídali... :-)

Proto mě mile překvapila nabídka, že bych mohla svůj první evolonový pokus poslat spolu s kolekcí artquiltů dalších spoluautorek z Čech na 2. Internationale Quiltausstellung Handgefärbt 2010 do Vídně, kde paní Sigrid Pöschl vystavuje díla vytvořená z vlastnoručně vyrobených či barvených materiálů. Ani na této výstavě jsem osobně nebyla, ale přesto přišla potěšující zpráva - Plachetnice se prodala! Neskutečné... Doufám, že se jí bude v novém působišti líbit a já mám alespoň další důvod, proč se znovu pustit do jiného, samozřejmě znovu mořsky modrého, quiltu. Juch!

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krásné

(Jitka , 18. 4. 2010 9:00)

opravdu krásný a cestu do světa si zasloužil. prostě kdo umí ten umí

Skvělé!!!

(Laura9, 12. 4. 2010 13:27)

Romi,
vůbec se nedivím, že se vzápětí prodal, je fakt fantastický. Někomu prostě určité věci jdou nějak automaticky a to je i tenhle případ!

Gratulace

(Olga (www.patchwork-art.freepage.cz), 8. 3. 2010 19:57)

Dobrý den. Viděla jsem váš quilt "Plachetnice" v rakouském časopise o Patchworku. Moc se mi líbil a blahopřeji k jeho vytvoření a prodeji. Nestýská se vám po něm?
Přeji další úspěchy.

Jen tak dál....

(Blanka, 1. 3. 2010 10:40)

Romčo i já se připojuji a jsem moc ráda, že ti to takto vyšlo, i když škoda,....neviděla jsem ji na vlastní pohled, ale ty jsi tak šikovné děvče, že můžeš mít celý přístav, viď? Přeji další uspěchy, nejen na vodě!!! Bláňa.

pochvala

(Hanka- hancamamca, 9. 2. 2010 9:44)

Milá Manko, mocmoc ti přeju úspěch, i když jsem tajně doufala, že tu plachetnici uvidím na vlastní oči. Modrá je moje barva. Přeju hodně tvůrčích úspěchů, Hanka

Portrét

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 3
Celkem: 315336
Měsíc: 3934
Den: 215