Jdi na obsah Jdi na menu

Vyklusávám...

7. 4. 2011

Ufff… Tak je to za námi.

Rok těšení, měsíce šití, týdny příprav a pár hektických dnů, kdy jde stranou vše, co se netočí kolem látek, šití a quiltování.

Kdo byl a zažil atmosféru kolem pátého ročníku Prague Patchwork Meetingu ví, o čem mluvím. Hotel Step se na tři výstavní dny proměnil v obrovské šicí centrum, kde se vystavovalo, šilo, povídalo, jedlo, pilo i nocovalo. Padaly rekordy jak výstavní (počet návštěvníků byl velmi milé číslo), tak bohužel i teplotní (bylo objednané „jaro“, ne „léto“!). Ovšem klady a pozitiva celého setkání snadno přehlušily jisté nepohodlí, které způsobila nedělní teplota v hlavním výstavním prostoru, a kdo chtěl, výstavu si užil dosyta plnými doušky. Už teď se těším na další ročník!

Chtěla bych poděkovat všem, kdo jste napsal na hlasovací lístek číslo některého z mých kousků, moc jste mě všichni potěšili! A zároveň musím poděkovat i odborné porotě, která mi svým verdiktem přisoudila úžasné třetí místo v soutěži „Sítě“.

JSTE VŠICHNI ZLATÍČKA!

Více smajlíků ke stažení

PS: Pokud si chcete počíst něco málo o zákulisí výstavy, pak navštivte blog mého potomka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šikulka Manka

(Silentgun, 3. 8. 2011 22:49)

Vím , že jakožto horší polovice Manky jsem zaujatý, byť modelář magor, nikdy nepochopím tvora, co rozstříhá látku na mikroskopický útvary a pak je znova sešije do naprosto jiných útvarů. Potažmo vytváří docela hezký obrázky...Hmm to bude tím , že má hodnýho manžela :-)

Portrét

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 1
Celkem: 317762
Měsíc: 4198
Den: 114